Na Kontaktoni

Gati të fillojmë një projekt të ri!

Ju ftojmë të na njihni më mirë dhe të eksploroni koleksionin tonë të mobiljeve unike. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të krijojë një ambient të personalizuar që ju bën të ndiheni të lumtur dhe të kënaqur në shtëpinë tuaj.

Numrat Kontaktues:

+383 049 204 552

+383 049 419 455

Adresa:

Malishevë, Kosovo, 24000

 

Email:

info@standard-mobilje.com